
Memur Sen Bursa İl Temsilciliği’nin İl Divan Toplantısı Merinos AKKM’de gerçekleşti. Gerçekleşen İl Divan Toplantısına; Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaymaz, Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aydın, Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların Şube Başkanları ve Yönetim Kurulları, ilçe başkanları, iş yeri temsilcileri ve çok sayıda Memur-Sen üyesi katıldı.
“SEÇİMLERİN HEMEN ARDINDAN SEYYANEN ZAM BEKLİYORUZ”
Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül konuşmasında, “Çözülemez denen birçok sorun çözüldü. 3600 ek gösterge kimsenin hayalinde bile değildi. Biz dile getirdik ve biz çözdük. Kimsenin umudu yoktu; sözleşmeli personel kadroya geçirildi. Bunlara benzer birçok sorunu çözen yine Memur-Sen oldu. Bundan sonraki süreçte de yine çözülemez denilen birçok sorunu Allah’ın izniyle el birliğiyle çözmenin gayreti içerisinde olacağız, yine biz çözeceğiz. Kamu çalışanları olarak memurların ekonomik olarak iyileştirmeye ihtiyaçları var. 1 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz genel kurulda sayın Cumhurbaşkanımıza iletmiş olduğumuz konuyu hatırlatmak istiyorum. Gerçekten kamu çalışanlarının bu sorununun çözümü için bir adım atılması gerekiyorsa, burada seyyanen zam yapılması elzem hale gelmiştir. Seçimlerin hemen ardından seyyanen zam talebimiz inşallah hayata geçer ve kamu çalışanlarının enflasyon karşısındaki kayıpları, bu vesileyle engellenmiş olur.”
AYDIN, “BÜTÜN SENDİKAL REFLEKSİMİZ MAAŞ ZAMLARI ÜZERİNE…”
14 Mayıs Seçimlerinin önemine vurgu yapan EBS Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aydın ise şunları söyledi, ” . Sahada en çok karşılaştığımız konu maaş zamları konusu. Memurlar olarak maaştan fazla medeniyet değerlimizi konuşmamız gerekirken 8-10 yıldır maaş konusunda tıkandık kaldık. Bütün sendikal reflekslerimiz maaş zamları üzerinden gerçekleşiyor. Geçmişte bu güne baktığımızda herkes sadece rahmetli Erbakan döneminde gelen zam miktarını ifade ediyor. Biz temel sorgulamaları yaptığımızda hem neticeyi konuşuyoruz. Karşımıza devasa bir küresel sömürge finans sistemi çıkıyor. 168 Amerikan bankasının battığı ifade ediliyor. Türkiye seçimleri herkes için çok önemli. Cumhurbaşkanımıza sıkıntılarımız iletildi. Olumlu sinyaller geldi ancak somut bir geri dönüş olmadı. Aynı zamanda işçi ve memur arasındaki makasın nasıl açıldığını ve sahayı nasıl rahatsız edeceğine dair bilgilendirmeler özellikle belirtildi. Seçimlerden sonra bu makasın bir an önce daraltılmasını talep ediyoruz.”
bursadabugun.com
Allah fikir mantık versin size seçimden önce zam vermeyen seçimden sonra neden seyyanen zam versin hakkımizi yedirirdiniz yıllarca helal etmiyoruz size
Erdoğan kazanırsa babayı alırsın. Kılıçdaroğlu kazanırsa zaten o kendisi verecek, seçimden sonra üyen kalacak mı göreceğiz.
Babayı verecekler
Memur Sen hep güldürüyorsun mizah işinde çok iyisin
memursen ak partiyi yaktın.Kazanırsa verir !!! Memursen kendine üye olanların memnun olduğunu zannediyor. herhalde.
Memur-Sen, memurların içindeki truva atıdır.
Mutlaka yok edilmelidir ve yok edilecektir.
En düşük işçi maaşı 15 Bin TL oldu. En düşük öğretmen maaşı 12 Bin TL civarında ise eğitim bir sen e üye olunur mu? Genel kurulunda başkan dan zam alamayan sonrasında avucunu yalar.
Seçimden sonra Allah belanızı verecek!!!
İktidar partisine çalışan sendika iktidardan imtiyaz koparamaz. İmtiyaz verilirse alır verilmezse şükür der.
akpnin taşeronu sendika seçimden sonra göreceğiz üyelerinizin nasıl eridiğini
Bay Kemal gereğini yapacak… Sizlere bye bye….
Hâlâ bu sendikaya üye olan arkadaşlar,size hakkım zehir olsun!
Ülkenin ölüm kalım seçimi değil. Ama memursen senin için durum böyle . Bunu anladık. Memurdan çok kendinizi düşündüğünü açıklamalarınızı görüyoruz.
Bende seçimden sonra size oy vereceğim. 8 10 yıldır maaş konuşuluyormuş . Neden acaba.
Çok beklersiniz amk salakları
Yapma ya seçim bitsin bakarız demek yemeyiz bunu biz kararımızı verdik artık çok geç
Bugünkü açıklamalarla By Kemal’e oy vermek farz oldu.Bu hükümetten hayır yok öğretmenlere.Hizmetli maaşları öğretmen maaşlarına fark attı.
Siz yiyin tosunlar!Tıksırına kadar yiyin koçlarım!Yerken de;ezan susmaz,bayrak inmez diye de naralar atmayı unutmayın!
Niye seçimlerden sonra?
avucunu yala seçim sonrası bulursun .memurun hakkını koruma sonra konuş burda
ÇOK KOMİK VE İRONİKSİNİZ. SİZİ GİDİLER SİZİ…MEMURU ÇOK SAF VE SALAK MI SANIYORSUNUZ. TABİ SİZİN MAAŞLAR TONLA. SİZİ GİDİLER SİZİ…
Allah belanı versin senin gibi sendikanın da partinin ddle
Kemal reis gelecek gerekeni yapacak.. siz yalama oldunuz
Hakkımızı alamamamıza sebep olan ve hakkımıI alamayacakların sendikasına üye olan Öğretmen arkadaşlar,size hakkım haram olsun! Sizin yüzünüzden teşkilatlanmayı beceremiyoruz,farkında mısınız? Vebal eltındasınız bilin ki!